Interieurstylist Breda

Het interieur van uw huis is altijd een vertaling van uw persoonlijke stijl. Om er een echt thuis van te maken, moet de uitstraling en sfeer passen bij wie u bent. Maar hoe maakt u die vertaalslag? BijTamaar, dé interieurstylist uit de regio Breda, kan u daar zeker helpen.

project2-b

Na de opleiding tot interieurstylist heb ik uiteindelijk van mijn passie mijn werk kunnen maken. En dat doe ik elke dag met heel veel plezier! Van een huis weer een echt thuis maken, is het mooiste wat er is. En dat voor elke type woning: tussenwoning, woonboerderij, appartement, vakantiewoning, woonboot, noem maar op. Of u nu alleen een kleuradvies wilt of dat ik een volledig interieurplan voor u moet maken. Als interieurstylist uit de buurt van Breda geeft BijTamaar u altijd een passend advies dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl. Ook als u alleen een paar vragen beantwoord wilt hebben als een steuntje in de rug, kom ik graag bij u langs. Heeft u meer tijd nodig dan gedacht? Geen probleem, dan is dit het eerste gesprek voor uw interieuradvies.

project2-d

Wat BijTamaar voor u kan betekenen als interieurstylist voor uw huis in Breda? Bijna elk advies begint met een moodboard. Deze maakt u of zelf, of ik ga voor u aan de slag. Daarna werk ik een plattegrond uit, maak ik een verlichtingsplan, worden de kleuren, materialen, stijl en vormgeving bepaald, zodat het uiteindelijk één mooi geheel wordt. De accessoires maken de ruimte af en met het totaalbeeld ziet u in één oogopslag hoe de ruimte er uit komt te zien.

project2-a

Bent u dus op zoek naar een creatieve interieurstylist in de omgeving van Breda, Oosterhout, Etten-Leur of Dongen? Neem dan contact op.

Neem contact op