Interieurstylist Eindhoven

Bent u pas verhuisd, gaan samenwonen of wilt u gewoon wat anders in uw huis? BijTamaar, de interieurstylist in Eindhoven en omgeving, geeft u graag advies over de juiste inrichting. Eigenzinnig, creatief en persoonlijk zijn kenmerken die bij BijTamaar passen. U kunt BijTamaar terecht voor al uw woonvragen. Of u nu op zoek bent naar een volledig interieurplan of alleen maar een paar vragen heeft over de indeling. Ook voor kleuradvies is BijTamaar de interieurstylist in de regio Eindhoven.

project2-d

Smaak

Het is niet altijd makkelijk om een goed interieur uit te kiezen. U weet vast wat u mooi vindt, maar hoe kunt u uw smaak doorvertalen in de rest van uw interieur? En wat voor verlichting en accessoires passen daarbij? Voor deze woonvragen en meer kunt u bij BijTamaar terecht. Achter BijTamaar zit interieurstylist Tamara Grootswagers. Ik geef u altijd een passend advies dat goed aansluit bij uw persoonlijke stijl. Mijn doel is dat de ruimte volledig tot zijn recht komt en tegelijkertijd optimaal benut wordt. Het maakt niet uit of het dan om een woonkamer, zolder of badkamer gaat. En of u in een rijtjeshuis, tweekapper of woonboerderij woont. Alles is mogelijk bij de interieurstylist in de regio Eindhoven.

project2-a

Werkwijze

BijTamaar ontwerpt ‘huisstijlen’ voor particulieren en bedrijven. Ik wil het beste uit de leef- of werkruimte naar boven halen. Natuurlijk staan uw (woon)wensen centraal. De sfeer die BijTamaar voor u creëert past daarom altijd bij waar u zich goed bij voelt. Om erachter te komen wat uw woonstijl is, beginnen we met het maken van een moodboard. Daarop geeft u aan wat u mooi vindt. Vervolgens ga ik aan de slag met een plattegrond en inrichtingsplan. We kijken naar wat voor kleuren en materialen het beste bij uw stijl passen zodat alles uiteindelijk een mooi geheel wordt. De accessoires maken de ruimte pas echt af. U voelt zich meteen thuis in uw eigen huis.

project1-d

Onderscheidend

BijTamaar onderscheidt zich van andere interieurstylisten door ruime kennis van materialen en kleur. Stoffering en wandbekleding zijn erg belangrijk voor een goede sfeer in huis en BijTamaar weet altijd smaakvolle keuzes te maken. Daarnaast zie ik al snel wat een ruimte nodig heeft om de juiste sfeer te creëren. Bent u benieuwd naar wat BijTamaar voor u kan betekenen? Ik kom graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken als interieurstylist. Of u nu in Eindhoven, Veldhoven of Waalre woont. Neem contact op met BijTamaar en hopelijk zie ik u snel.

Bent u dus op zoek naar een creatieve interieurstylist in de regio van Eindhoven, neem dan zeker eens contact op met BijTamaar.

Neem contact op