Interieurstylist Roosendaal

Op zoek naar een creatieve en eigenzinnige interieurstylist? In Roosendaal is BijTamaar de aangewezen professional. Of u nu net verhuisd bent, gaat samenwonen of alleen advies wilt, BijTamaar kan u zeker verder helpen. Ik heb een oplossing voor al uw woonvragen. Ik kan een compleet interieurplan voor u maken maar ook voor vragen over de indeling kunt u bij mij terecht. Ook voor kleuradvies is BijTamaar de interieurstylist in Roosendaal en omgeving.

project2-d

Smaak

U weet waar u van houdt maar vindt het lastig om rust in uw interieur te creëren. Of u zou wel eens een professional naar de indeling van uw woonkamer willen laten kijken. Misschien staat de bank niet op de juiste plek. En wat voor meubelplan past bij uw interieur? Dit zijn vragen waar BijTamaar een antwoord op heeft. Achter BijTamaar zit interieurstylist Tamara Grootswagers. Ik heb verschillende opleidingen gevolgd en al veel ervaring op het gebied van interieurstyling. Voordat ik u een passend advies geef, kijk ik altijd naar uw persoonlijke stijl. Mijn doel is dat de ruimte volledig tot zijn recht komt en tegelijkertijd optimaal benut wordt. Het maakt niet uit of het dan om een woonkamer, badkamer of slaapkamer gaat. En of u in een rijtjeshuis, tweekapper of woonboerderij woont. Alles is mogelijk bij de interieurstylist in de regio Roosendaal.

project2-a

Werkwijze

BijTamaar heeft zowel particulieren als bedrijven als klant. Mijn doel is om het beste uit elke ruimte naar boven te halen. Natuurlijk staan uw (woon)wensen centraal. Want u moet zich goed vollen in een ruimte. Om erachter te komen wat mooi vindt, beginnen we met het maken van een moodboard. Met verschillende plaatjes geeft u aan wat uw woonstijl is. Ik ga daarna aan de slag met een plattegrond en meubelplan. We kijken naar wat voor kleuren en materialen het beste bij het interieur passen zodat alles uiteindelijk een mooi geheel wordt. Als laatste kiezen we de accessoires. Zij maken de ruimte helemaal af.

project1-d

Onderscheidend

BijTamaar onderscheidt zich van andere interieurstylisten door een grote kennis van materialen en kleur. Juist stoffering en wandbekleding zorgen voor sfeer in een woning. BijTamaar weet altijd smaakvolle keuzes te maken die bij u passen. Daarnaast zie ik al snel wat een ruimte nodig heeft om de juiste sfeer te creëren. Bent u benieuwd naar wat BijTamaar voor u kan betekenen? Ik kom graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken als interieurstylist.  Of u nu in Roosendaal, Breda of Tilburg woont. Neem contact op met BijTamaar en hopelijk zie ik u snel.

Bent u dus op zoek naar een creatieve interieurstylist in de regio van Roosendaal, neem dan zeker eens contact op met BijTamaar.

Neem contact op