Interieurstylist Waalwijk

Bent u van plan om uw huis opnieuw in te richten, maar weet u niet goed hoe u uw persoonlijke stijl het beste kunt vertalen naar uw interieur? Dan kan BijTamaar, dé interieurstylist van de regio Waalwijk, u zeker helpen.

project1-b

Of u nu op zoek bent naar een kleuradvies, een volledig interieurplan of alleen een paar vragen beantwoord wilt hebben als een steuntje in de rug. Het kan allemaal bij BijTamaar. Eén ding is zeker. Ik geef u altijd een passend advies dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl. Als interieurstylist uit de omgeving van Waalwijk, zorg ik ervoor dat de ruimte volledig tot zijn recht komt en tegelijkertijd optimaal wordt benut. Van woonkamer, hal en garderobe tot badkamer, zolder en kinderkamer. Alles is mogelijk. Of u nu zelf met het advies aan de slag of dat BijTamaar u daarbij helpt.

project2-c

Wat ik voor u kan betekenen als interieurstylist uit de omgeving van Waalwijk? Bijna elk interieuradvies begint met een moodboard. Deze kunt u of zelf maken of ik doe dat voor u. Daarna ga ik verder voor u aan de slag om een plattegrond en verlichtingsplan te maken. De kleuren, materialen, stijl en vormgeving worden bepaald, zodat alles uiteindelijk één mooi geheel wordt. De accessoires maken de ruimte echt af. Met het totaalbeeld ziet u in één oogopslag hoe de ruimte er uit komt te zien.

project1-d

Tussenwoning, woonboerderij, appartement, penthouse, vakantiewoning of woonboot. In wat voor huis u ook woont,  ik kom graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken als interieurstylist. Of u nu in Waalwijk, Kaatsheuvel, Loon op Zand of Udenhout woont. Neem contact op met BijTamaar en hopelijk zie ik u binnenkort bij u thuis.

Neem contact op