Typisch Tamaraproject-profiel

Interieurstyliste

Creatief, eigenzinnig en persoonlijk is kenmerkend aan de werkwijze en stijl van BijTamaar, een bureau voor interieurstyling en advies. Opgericht door Tamara Grootswagers.

Na het afronden van de verschillende opleidingen: Interieur Styliste – Interieuracademie Breda, Interieur Ontwerper, 3D Visualisatie en Lichtadviseur (NIA Academie Nieuwegein), is BijTamaar sinds 2015 een feit.

BijTamaar ontwerp ‘huisstijlen’ voor particulieren en bedrijven vanuit het perspectief van de klant en met een persoonlijke ‘touch’.

Het interieur van uw woning of werkruimte is altijd een vertaling van uw persoonlijke beleving. De sfeer die BijTamaar voor u creƫert past daarom altijd bij wat u wil uitstralen en waar u zich goed bij voelt. BijTamaar heeft als missie om het beste uit de leef- en werkruimte naar boven te halen.

Wat is typisch BijTamaar?
Tamara onderscheidt zich van anderen door de ruime kennis van materialen en kleur. Hierdoor kan zij de smaakvolle combinaties maken in stoffering, wandbekleding, meubels en accessoires. Haar ruimtelijke inlevingsvermogen maakt daarbij dat zij vaak al snel ziet wat de ruimte nodig heeft.

Nieuwsgierig wat BijTamaar voor u kan betekenen, neem vrijblijvend contact op!