Intakegesprek €49,50

Dit gesprek duurt meestal 1 tot 1,5 uur. In dit gesprek maken we kennis, want het is natuurlijk wel zo prettig om de persoon die uw persoonlijke wensen en ideeën gaat vertalen naar een prettige leefomgeving, te leren kennen. In dit gesprek nemen we deze ideeën en wensen dan ook stapsgewijs door. Dit bedrag zal verrekend worden bij het ontvangen/plaatsen van een opdracht.

Inrichtingsplan €450,00

Dit plan betreft een tekening op schaal met daarin een passende meubelopstelling, zodat u een beter overzicht krijgt wat mogelijk is in de betreffende ruimte.

Kleuren en materialenplan €295,00

Met dit plan wordt de basis gelegd voor de ruimte. Een passende basis is immers een goed begin. Denk hierbij aan kleuren op de muur, vloeren en raambekleding.

Lichtplan €295,00

Bij de start van een nieuwbouw of verbouwing is het aan te raden om op tijd een lichtplan te maken. Tijdens de werkzaamheden kan dan meteen rekening gehouden worden met lichtpunten en contactdozen. Zeker als u van plan bent om spots en/of wandlampen in uw interieur toe te passen is het handig om tijdens de (ver)bouw de leidingen in te frezen, dit voorkomt zichtbare snoeren enz.

Bouwtekeningadvies €395,00

Heeft u moeite aan de hand van de bouwtekening zich een goed beeld te vormen over het uiteindelijke resultaat? Twijfelt u of u wel de juiste beslissing heeft genomen over b.v. de plaats van een openhaard? Weet u niet zeker of een betreffende deur wel op de juiste plek zit, of dat hij de goede kant op draait? Dan is het een goed idee om een second opinion toe te passen. Het is immers beter om in een vroeg stadium eventuele aanpassingen te verwezenlijken.

Totaalplan €795,00

Het woord zegt het al: een totaal plaatje voor de ruimte. Dit plan bevat dus een inrichtingsplan, een kleuren en materialen plan en een compleet meubelplan. Inclusief 3d tekening.

Totaalplan voor elke volgende ruimte €450,00

Project begeleiding op locatie €47,50 per uur

De begeleiding van het project op locatie word je uit handen genomen. Ik ben dan regelmatig op locatie, voer actief controle uit op de werkzaamheden en begeleid uiteindelijk ook de oplevering van het plan.

Mondeling Flitsadvies/Interieurtips €75,00 per uur 

Heeft u uw plannen zo goed als klaar of is de verbouwing bijna een feit maar stuit u nog op een paar kleine zaken waar u graag advies over wilt? Dan is een flitsadvies misschien de oplossing. Ik kom bij u ter plaatse de situatie bekijken en samen lopen we dan stapsgewijs de punten door waar u graag advies over wilt.

De prijzen zijn vanaf prijzen en incl. BTW.

Projectprijzen zijn afhankelijk van de grootte van het project.

Binnen een straal van 15km rond postcode 5171SL worden er geen reiskosten berekend hierboven geldt een tarief van € 0,30 per km.