Interieurstylist Den Bosch

Bent u op zoek naar een creatieve interieurstylist in de regio van Den Bosch? Dan bent u bij BijTamaar interior design aan het juiste adres!

Of u nu alleen een kleuradvies wilt voor uw huis of een volledig interieurplan. Ik geef u altijd een passend advies dat naadloos aansluit bij uw persoonlijke stijl. Ik zorg ervoor dat de ruimte, het beste tot zijn recht komt en tegelijkertijd optimaal benut wordt.

project1-c

Als interieurstylist in de omgeving van Den Bosch werk ik voor elke type woning. Van tussenwoning en woonboerderij tot vakantiehuis en woonboot. Een interieuradvies begint over het algemeen met een moodboard. Deze kunt u of zelf maken, of BijTamaar doet dat voor u. Vervolgens maak ik een plattegrond, wordt er een verlichtingsplan opgesteld, worden de kleuren en materialen bepaald en wordt ook de stijl en vormgeving bepaald, zodat de ruimte uiteindelijk mooi één geheel wordt. De accessoires maken de ruimte helemaal af. Met een totaalbeeld kunt u in één oogopslag zien hoe de ruimte er uit komt te zien.

project1-e

Wilt u één ruimte opnieuw inrichten? Bijvoorbeeld de woonkamer, hal, garderobe, badkamer, kinderkamer of logeerkamer? Of wilt u juist uw hele huis een grondige make-over geven? Of misschien heeft u alleen een ‘steuntje in de rug’ nodig en wilt u alleen een paar vragen beantwoord hebben. Het kan allemaal BijTamaar. Ik kom graag bij u langs om persoonlijk kennis te maken als interieurstylist. Of u nu in Den Bosch, Vlijmen, Nieuwkuijk of Vught woont.

project2-e

Ontdek wat Tamara voor u kan betekenen als interieurstylist voor uw woning in de omgeving van Den Bosch! Neem vandaag nog contact op.

Neem contact op