Interieurstylist Tilburg

Als interieurstylist uit de omgeving van Tilburg vind ik het een uitdaging om uw huis om te toveren tot uw persoonlijke thuis. Ik kan er voor zorgen dat uw huis weer echt van u wordt.

Van kleuradvies tot en met een volledig interieurplan. BijTamaar, de interieurstylist voor u in omgeving van Tilburg, geeft u altijd een advies in de stijl die het beste bij u past. Woonkamer, hal, garderobe, badkamer, kinderkamer, logeerkamer, noem maar op. En of u nu één ruimte opnieuw wilt inrichten of uw hele huis. BijTamaar zorgt ervoor dat de ruimte het beste tot zijn recht komt en optimaal wordt benut. Uiteindelijk gaat u of zelf met het advies aan de slag of u laat het aan mij over.

project2-d

BijTamaar is dé interieurstylist van de regio Tilburg, Goirle, Berkel-Enschot en Oisterwijk. Een interieuradvies kan beginnen met een moodboard. Daar gaat u zelf mee aan de slag, of BijTamaar doet dat voor u. Vervolgens maak ik een plattegrond, een verlichtingsplan, de kleuren en materialen worden bepaald, net als de stijl en vormgeving zodat alles uiteindelijk mooi één geheel vormt. De accessoires maken de ruimte af en met het totaalbeeld ziet u in één oogopslag hoe de ruimte er aan het einde uit komt te zien.

project2-a

Van woonboot en vakantiewoning tot woonboerderij en tussenwoning. Ook als u alleen maar even een ‘steuntje in de rug’ nodig heeft. BijTamaar komt graag bij u langs om al uw vragen te beantwoorden. En heeft u langer de tijd nodig, dan is dit gewoon het eerste gesprek van uw interieuradvies.

project1-d

Bent u dus op zoek naar een creatieve interieurstylist in de regio van Tilburg, neem dan zeker eens contact op met BijTamaar.

Neem contact op